Huisdierenverzekeringen

HuisdierenverzekeringenHuisdierverzekering vergelijken

In Nederland zijn er zes grote verzekeraars die huisdierenverzekeringen aanbieden.
  • OHRA
  • PetPlan (Unigarant)
  • Proteq (SNS Reaal)
  • Zelf (SNS Reaal)
  • De Nationale Huisdierenverzekering (Delta Lloyd)
  • HEMA
  • Kruidvat

Elke verzekeraar biedt haar eigen verzekering, er zijn sterke afwijkingen in dekking, premie en voorwaarden. In principe worden de meeste medische kosten gedekt. Of het nu gaat om een kleine operatie of sterilisatie. Bij sommige aanbieders worden alle kosten vergoed, bij andere verzekeraars dient u zelf een bijdragen in de kosten te doen. Dit is uiteraard van invloed op de hoogte van uw premie. Bij alle verzekeraars kiest u zelf uw dierenarts. Kijk verder voor de goedkoopste huisdierenverzekering door deze te vergelijken op kwaliteit en kosten.

Verzekeraars

OHRA
De OHRA Huisdierenverzekering is nog niet zo lang op de markt. Overzichtelijke voorwaarden en mogelijkheden van aanvullende verzekeringen. U kunt uw hond, kat, konijn of papegaai eenvoudig verzekeren.
Nationale Huisdierenverzekering

Onderdeel van de Delta Loyd groep. Dekking tot euro 2.000 per jaar. U kunt zelf de dierenarts kiezen. Jaarlijks opzegbaar. Snelle service.

Petplan

Petplan Nederland Huisdierenverzekering is onderdeel van Petplan UK. Ruime keuzemogelijkheden van zorgpakket en aanvullende verzekering. U kunt zelf de hoogte van uw vaste eigen bijdrage en mate van dekking kiezen. Premiekorting bij verzekeren van meer huisdieren.

Proteq Dier & Zorg

Proteq Dier & Zorg Huisdierenverzekering is onderdeel van SNS Reaal. De grootste van Nederland. Ook hier ruime keuzemogelijkheden in de prijs en dekking. Er is zelfs een vergoeding voor homeopathie beschikbaar. U kunt zelf de dierenarts kiezen.

Zelf

Hoort ook bij Proteq Dier & Zorg. Enkel online om kosten zo laag mogelijk te houden. Dekking tot euro 3.500 per jaar. De hoogte van de premie is toegesneden op de kenmerken van uw huisdier, zoals leeftijd en ras.

HEMA
De Hema Dierenverzekering is in Nederland zeer populair. Er zit een verzekeraar achter die het product feitelijk verzorgt.
Kruidvat
De Kruidvat Huisdierenverzekering laat zien dat ook op verzekeringsvlak de Kruidvat een van de goedkoopste is. Ook hier zit er een verzekeraar achter die het product feitelijk verzorgt.

Kijk hier voor een goedkope hondenverzekering of goedkope kattenverzekering.

(C) 2011 - 2013 Huisdierenverzekeringen | Home | Vergelijken | Meer informatie